Skapa en bra dejtingrubrik

Tillsammans med din bild är din dejting rubrik den delen av din profil som har störst inflytande på hur du och din dejting profil bemöts av andra personer.

Det är med dessa få korta orden som du skall få personer att klicka på din dejtingprofil. Det är därför viktigt att du spenderar lite tid på att skapa en lockande rubrik.

Det är faktiskt så att väldigt många fler personer kommer att läsa din rubrik än hela din presentation. Ju närmare du kan få dessa nummer desto bättre är det. Vi kommer i denna post titta på några olika taktiker för att skapa en lyckad nätdejting rubrik.

Skapa en intrig

”Nyfikenhet tog död på katten” finns det ett talesätt som stämmer ganska bra här.

För att vara helt ärliga så är människor väldigt svaga för intriger. Man kan bara gå till många av de mest lyckosamma tv programmen för att se detta i verkligheten. Det finns inget värre för en människa när sista avsnittet av en säsong slutar på ett sätt som gör att man inte kan få ett avslut (För min del var det värsta första säsongen av Prison Break). Man sitter därefter i månader och väntar för att se vad som skall hända när nästa säsong börjar. Vi gör helt enkelt vad som helst för att få ett avslut och detta gäller inte endast när det kommer till TV såpor.

Exempel:

  • 3 saker de flesta inte känner till om mig…
  • Jag vet redan att jag gillar dig – Vill du veta varför?

Skapa en känsla av angelägenhet.

Vi är svaga för intriger, men vi kan inte heller hjälpa att vi lätt uppmärksammar saker som vi uppfattar som nödvändiga eller där något är angeläget.
Detta är något som många försäljare använder sig av dagligen. Det kan vara varor där ett erbjudande endast är aktivt under vissa få dagar. Vi vill helt enkelt slå till på detta för att inte missa rabatten eller vad det nu kan vara.

Exempel:

  • 1 orsak till varför du skall läsa min profil nu.
  • Bara 1 till i lager.
  • Begränsad tid på erbjudandet!

Var rolig

Alla gillar humor! Så är det. Om du kan demonstrera din talang för humor i din rubrik har du vunnit mycket. En potentiell partner får det väldigt svårt att inte läsa din profil om man dragit på munlädret när man läste din profilrubrik.

Exempel:

  • Jag gör vad som helst för kärlek… Men inte det.
  • Vitsig, Charmig, och är känd för att ljuga i rubriker.

Var specifik.

Om du letar efter en specifik typ av människor skall du fundera på att skräddarsy din dejting rubrik för den typen av person. För vad skulle poängen vara att få meddelande ifrån människor som du inte alls skulle vara intresserad av.

Exempel:

  • Fitness fanatiker söker löp (och livs) partner.

Gå inte för långt.

En rubrik kan vara ett kraftfullt verktyg, och det är åt båda håller. Den kan leda till att väldigt många människor klickar på din profil. Men den har också potentialen att många människor att vända andra kinden till.
Jag har en simpel regel när jag skriver rubriker på dejtingsajter. Om jag inte är helt säker på att en rubrik inte kan bli missuppfattad så använder jag den inte. Jag måste vara helt säker på att rubriken är säker för att använda den.

Avrundning av dejtingrubriker

Om du kan skapa en rubrik som skulle kunna hamna i vilken kategori som helst så har du lyckats med din rubrik.

Du måste även kunna leverera det du har skrivit i din rubrik. Har du någon typ som ”3 saker att veta…..” Så bör du vara beredd på att du måste skriva dessa 3 saker i din profil. Ingen gillar att bli vilseledd och det vill du inte försöka göra här.

Som sagt många gånger tidigare här. När det gäller internet dejting så är den stora skara seriösa. Man betalar oftast pengar för detta varje månad och att bli vilseledd och lurad i vilket avseende som helst är oftast inte accepterat.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *