eDarling

eDarling – Omdömen och Recensioner

  • Största personlighetstesten på den svenska dejtingmarknaden.
  • Machmaking och partnerförslag baserat på personlighetstestet.
  • Alla profiler granskas manuellt, kontaktgaranti erbjuds.
  • Snygg, Seriös och den mest målmedvetna dejtingsajten i dagsläget.

Snabbfakta

Medlemmar (Sverige)300 000
Medlemmar (Globalt)13 000 000
Kvinnor/Män53%/47%
Målgrupp18-45
Startades2008
Betyg8.1/10

Priser

1 mån599 kr/m
3 mån329 kr/m
6 mån199 kr/m
12 mån149 kr/m

Funktioner (Gratis / Premium medlemsskap)

Personlighetstest:Buttons-acceptButtons-accept
Matchmaking:Buttons-acceptButtons-accept
Lägga in foto:Buttons-acceptButtons-accept
Se alla foto:ButtonsdeleteButtons-accept
Se andras profiler:Buttons-acceptButtons-accept
Se dina besökare:ButtonsdeleteButtons-accept
Skicka och läsa meddelande:ButtonsdeleteButtons-accept
Chatt/Videochat:ButtonsdeleteButtonsdelete
Kontaktgaranti:ButtonsdeleteButtons-accept
Söka kontakter:Buttons-acceptButtons-accept
Mobilapp:Buttons-acceptButtons-accept

eDarling lanserades i Sverige under 2010 med en stor Tysk dejtingsajt i ryggen. Tanken är att vända sig till gemene man och kunna hjälpa personer på traven att komma igång med sitt nätdejtande. eDarling har det mest omfattande personlighets och matchmaking testet av alla de sidor som har testats och detta är ett av deras flaggskepp när det gäller fajten om medlemar mot de andra stora drakarna. eDarling i sig är en ganska ung dejting Community och har på kort tid växt sig väldigt stort både i Sverige och i Tyskland som sidan först lanserades. Efter detta så har sidor i ett antal länder startats upp med lyckade resultat. Idag har eDarlings diverse hemsidor ca 12 miljoner användare och sajten finns i 19 länder på 21 språk.
eDarling ses som en seriös sajt och är vida omtyckt. Man har i många fall lärt sig av sina konkurrenter och implementerar funktioner som man vet andra sidor har vunnit popularitet med.

Användare

Den typiske användaren på eDarling relativt högutbildade och letar efter ett seriöst förhållande. Könsfördelningen är jämn och är du bara över 18 år så finns möjligheter att hitta något intressant.

Funktioner

  • Personlighetstest – När din profil är skapad får du möjligheten att delta i deras matchmakingtest som de kallar IdealPartner-metoden, testet tar allt ifrån 20-40 minuter. Det är väldigt omfattande så ett råd är att gå igenom hela processen seriöst för att förbättra dina chanser att hitta en bra partner. Efter testet är klart får du möjligheten att se en gratis utvärdering av dina testresultat som också kommer vara grunden för dina partnerförslag. Personlighetstestet är utformat vetenskapligt av relationsexperter och är baserat på vad man tror är basen när en människa letar och förhoppningsvis finner sin nästa. Kvaliteten på matchningsförslagen är mycket hög att de singlar som visas upp för dig som förslag är faktiskt ofta relevanta.
  • Kontaktgaranti – För medlemmar som har tecknat 12 månaders prenumeration så har eDarling en kontaktgaranti eller träffgaranti, vilket i princip betyder att om du inte har träffat någon under dessa 12 månader har du rätt att få pengarna tillbaka. Dock kan man inte ligga på latsidan för att få igenom denna garanti. Man måste aktivt delta i forumet med att skicka ett antal meddelande i månaden till användare, samt ha all information ifylld etc. Får man inviter ifrån andra medlemmar så bör man ha någon typ av konversation med dessa för att få igenom garantin.
  • Mobilapp – En app. för Iphone och Android finns också att tillgå men det viktisgaste funktionerna för att utföra dina dagliga rutiner. Möjligheten att lägga upp bilder finns även via appen.
  • Skicka Frågor – är en simpel gratisfunktion där du kan välja ett antal förvalda frågor där din kontakt har möjlighet att välja mellan 5 olika svar, tanken bakom detta är förmodligen för att hjälpa personer att ”ta första steget”

Andra små funktioner på sajten är, senaste besökare, Lyckoträff samt favoriter.

Användarvänlighet och Design

Hemsidan är stilren och väldigt enkel att navigera runt. Inte alls plottrig som många i samma genre kan vara. Vi har inte dykt på några uppenbara tekniska problem och farten på sidan är bra. Sökfunktionen är relativt omfattande där du kan lägga in filter om lite allt möjligt, och därefter spara dina sökningar för att underlätta nästa gång. Direkt när du loggar in ser du en väl synlig lista över dina kontaktförslag.

Säkerhet

eDarling är ytterligare en av de mer seriösa dejtingsajterna som sätter säkerheten för dess medlemmar främst. Det finns guider hur man bör bete sig vid nätdejting, och de har även en supporttjänst där de uppmanar dig att ta kontakt med om någon har falska uppgifter på sin profil.

Priser och Medlemskap

Som så ånga andra sajter så kan du bli medlem gratis och utföra en del uppgifter. Personlighetstestet är gratis, och du har även tillgång till de enklaste funktionerna såsom titta på profiler, söka medlemmar, lägga in foton, skicka ”leende” etc. Men för de mer specialiserade funktionerna måste du ingå i ett betalt medlemskap.

eDarling är en av de datingsidor med bäst priser för betalande kunder i jämförelse med andra stora sajter, detta tillsammans med det omfattande personlighetstestet och sidans smidighet gör detta eDarling till en bra plats att börja sitt online dejtande på.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *