Dejta Svarta och Afrikanska kvinnor och män

För dig som endast vill träffa på afrikanska kvinnor och män eller enbart människor med afrikanska rötter så är detta sidorna för dig. Det finns specialiserade sidor som endast förmedlar kontakter med människor ifrån vissa delar av världen eller kanske enbart med människor ifrån vissa länder. Men självfallet listar vi även sajter där endast svarta kvinnor och män får medlemskap. Afrointroductions är idag en av de mest välkända sajterna för att hitta afrikanska singlar och det är den vi rekommenderar att starta med. Denna sidan finns också på svenska vilket kan göra det enklare att använda dejtingsidan

1. Afrointroductions

  • Afrointroductions.com är ledande på dejtingmarknaden där afrikanska kvinnor söker svenska män och afrikanska singlar. Den enda dejtingsidan i kategorin som finns på svenska. Registrera dig och hitta afrikanskor ifrån hela världen.

2. Kenyan Cupid

  • Som namnet på sajten lyder riktar sig denna dejtingsida till att hitta kenyanska singlar. Kenyanska tjejer och killar håller i många fall till här.

3. Black Cupid

  • För att träffa svarta kvinnor och män, sajten riktar sig först och främst in på den amerikanska marknaden. Men som svenska kan du även använda tjänsten till att hitta afrikanska tjejer.

4. Interracial Cupid

  • Är en sida där du kan träffa människor och partners med annan etnisk bakgrund. Är inte endast till för att hitta svarta kvinnor och män utan för att hitta partners från alla olika etniska grupper.

Varför välja en sajt som riktar in sig enbart på afrikanskor

Beroende på vad du letar efter kan fördelarna vara många att endast hålla till på sajter som förmedlar kontakter med afrikanska kvinnor. Oavsett om du föredrar mörka tjejer eller om du själv är afrikan och vill träffa någon ifrån liknande kultur som dig, så är många nischade dejtingsajter att föredra. Här vet du från början att du kommer hitta endast afrikanskor eller kenyanskor beroende på vilken sajt du föredrar.

För att undvika att bli utnyttjad och lurad på dessa sajter föreslår vi att du under en längre tid håller kontakten med tjejen eller killen som du har i åtanke. Kanske skulle det inte heller vara en dum ide att eventuellt hålla en videokonversation med kvinnan även under fler än ett tillfälle, bara som försäkran så du inte blir lurad.

Skicka heller inte runt pengar över dessa dejtingsajter. Frågar någon efter pengar är chansen stor att man vill utnyttja dig, det finns ligor runt om i världen som specialiserar sig att lura människor som ofta kanske är extra sårbara.