be2

be2 – Omdömen och Recensioner

  • Gratis Personlighetstest med matchmaking och partnerförslag.
  • För singlar som söker en seriös relation.
  • Kontaktgaranti!
  • Bra möjligheter att hålla hög anonymitet.

Snabbfakta

Medlemmar (Sverige)350 000
Medlemmar (Globalt)32 000 000
Kvinnor/Män57%/43%
Målgrupp30+
Startades2004
Betyg8.2/10

Priser

1 mån150 kr*
3 mån499 kr/m
6 mån
12 mån199 kr/m

Funktioner (Gratis / Premium-medlemsskap)

Personlighetstest:Buttons-acceptButtons-accept
Matchmaking:Buttons-acceptButtons-accept
Lägga in foto:Buttons-acceptButtons-accept
Se alla foto:ButtonsdeleteButtons-accept
Se andras profiler:Buttons-acceptButtons-accept
Se dina besökare:ButtonsdeleteButtons-accept
Skicka och läsa meddelande:ButtonsdeleteButtons-accept
Chatt/Videochat:ButtonsdeleteButtons-accept
Kontaktgaranti:ButtonsdeleteButtons-accept
Söka kontakter:Buttons-acceptButtons-accept
Mobilapp:ButtonsdeleteButtonsdelete

Be2 är en av det största dejtingsajterna och startade upp redan 2004. Sidan har ca 30 miljoner användare ifrån ett fyrtiotal länder, vara ca 340 000 av dessa håller till på den svenska portalen. Sajten bygger till stor del på sitt vetenskapliga personlighetstest och matchmaking system.

Användare

Av någon anledning är Be2 duktiga på att locka till sig kvinnliga användare. Ca 57 % av medlemmarna är kvinnor vilket är en bra bit över standarden på liknande dejtingsajter. Möjligen är det att designen på dejtingsidan tilltalar. Förutom detta så söker många av medlemmarna en seriös relation. Detta verkar vara gemensamt för sidor där man har tillgång till olika matchmaking tester. Medelåldern ligger på 30+ och om man ser på innehåller så är detta nog även åldern sidan inriktar sig på.

Funktioner

  • Personlighetstest och partnerförslag – När du skapar din profil får du även göra ett obligatoriskt personlighetstest med ca 60 st. frågor. Efter testet är slutfört får du en liten analys om dig själv, samt vad det är du söker. Dessa testsvar används sedan dagligen för att ta fram dina nya partnerförslag. Utöver dessa så har du sedan möjlighet att svara på ytterligare ca 100 frågor för ännu bättre matchning.
  • Sökfunktionen i sig är inte direkt avancerad utan du kan söka på de vanligaste kriterierna såsom ålder, utbildning, lön, familjesituation, men inte mycket mer än detta.
  • Du har även möjligheten att se dina senaste besökare samt kan du skapa en favoritlista för att spara dina nuvarande eller eventuellt framtida kontakter.
  • När du klickar dig in på en profil kan du genast se hur denna person matchar mot dig genom att se hur personen har svarat på frågorna på personlighetstestet samt övriga frågor som blivit ifyllda samt att ta en titt på en jämförelseanalys som finns lättillgängligt. Det finns även en möjlighet att frågan kontakten förinställda frågor, för att på så sätt ta ”första steget” samt att kontrollera om denna person verkligen är något för dig.

Användarvänlighet och Design

Be2 är en väldigt simpel datingsida, funktionerna som finns är få och förutom det avancerade personlighetstestet så tillför inte denna community mycket till online dejtingen. Dock är det inte alltid negativt med minimalistiska hemsidor. Det rullar på bra och smidigt när du är inne på sidan. Det är lättnavigerat och faktiskt ganska snyggt.

Säkerhet

Be2 kontrollerar alla bilder som läggs upp på din profil, texter och dylikt kontrolleras likaså. Allt detta för att bli av med så mycket onödigt material som möjligt. I dagens dejtingcommunity så måste sajterna vara så städade som möjligt ifrån så kallade spamprofiler etc. för att ha en möjlighet att slåss om användare. Medlemmarna idag är mycket mer kräsna än för bara ett par år sedan.

Sidan har även en så kallad kontaktgaranti vilket för dig som medlem på be2 betyder: Om du inte har haft kontakt med 10 av det förslagen som sidan har gett dig under din tid som premiummedlem får du ditt medlemskap förlängt utan någon kostnad. Dock så förtäljer inte historien under hur lång tid du har på dig att få dessa 10 kontakter.

Du har också möjligheten att välja hur anonym du vill vara på sidan samt att själv bestämma vilka bilder vissa personer skall få tillgång till.

Priser och Medlemskap

Medlemskap är gratis, och som du kan se ovan finns det vissa funktioner som du kan använda utan att bli betalande medlem.

Guldmedlemskap hos be2 håller sig inom ramarna när det gäller prisnivån, och är absolut en av de sajter som är värda pengarna jämförelsevis med många andra.

Be2 förnyar även ditt medlemskap automatiskt så är du inte intresserade av att förlänga så är det bästa att ha uppsikt över utgångsdatum och säga upp abonnemanget i god tid.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *