Sexkontakter & Sexträffar – Jämför sexdejtingsidor

Sexkontakt sajter är för dig som vill hitta tillfälliga sexuella kontakter. Här har du möjlighet att dejta tjejer och killar med samma mål med vistelsen som dig d.v.s. att hitta en sexträff antingen som en engångsföreteelse alternativt en långvarigare relation vilken enbart handlar om sex.

Sexdejtingsajterna som vi listar förmedlar i huvudsak svenska sexkontakter på nätet. Erotiska kontaktannonser är något som många letar efter finns det också en enorm mängd dejtingsidor som förmedlar dessa tjänster där den största delen av dem är bogus. Därför listar vi de sajter med sexkontakter som har en seriösare syn på nischen.

Datingsidor för sexkontakter och sexträffar

1. AdultFriendFinder

  • Väldens största dejtingsida när det gäller sex kontakter. Även med många medlemmar i Sverige. Översättningen till svenska är sisådär men det är inte helt hopplöst. Söker du en sexkontakt på nätet utanför Sverige är Adultfriendfinder ett av de självklara valen. Man har idag över 45 miljoner användare runt om i världen – dock är inte alla dessa betalande medlemmar

2. C-Date

  • Sveriges kändaste sida för erotiska kontaktannonser med över 400 000 medlemmar från Sverige. Är mer städade i sin framtoning än konkurrenterna när det gäller sexkontakt. Man framhåller sig mer som en sida för casual dating vilket skulle betyda tillfälliga kontakter.

3. Xdates.se

  • En annan svensk sida som är mer rakt på sak, här är det sexkontakt och hitta sexträff som gäller. Väldigt simpel samt lätt att navigera runt. Däremot inte samma ”feeling” som C-date.

4. Ashley Madison

  • Världens största otrohetssajt, riktar också in sig på enbart sexannonser och vuxendejting, vilket märks av inte minst på hemsidan och ”feeling” på hela sajten.

5. Viktoria Milan

  • Sveriges mest omtalade tjänst på grund av sin inriktning. Mycket här handlar om sex och att träffa någon utanför sitt vanliga förhållande. Fick mycket exponering i media under en tid, därefter har man vuxit stadigt från år till år.

Svensk eller Internationell sexkontakt sajt?

C-date och Xdates.se är de två sexsidor för erotiska kontakter som helt klart fungerar bäst i Sverige. Man har även mycket medlemmar som håller till nära dig vilket underlättar för dig både när du snabbt letar efter killar och tjejer som söker sex, men även om du inte vill åka långa sträckor för att träffa någon.

Är du dock ute och reser mycket och det är på dessa resor som det skulle vara troligt att du letade efter sexkontakter så skulle jag föredra en internationell sajt och då förmodligen Adultfriendfinder. Du hittar personer överallt i världen oavsett var du befinner dig.

Hitta sexpartner online – Hur gör man?

Om du skall ge dig ut på ett sexäventyr och hitta en sexuell partner så kan det vara lite svårare än man tror. För män som vill dejta tjejer så finns det konkurrens i och med att könsfördelningen på dessa dejtingsidor ligger på runt 35%/65% till fördel eller snarare nackdel för männen. Tjejer får ofta ett stadig flöde av meddelande och man behöver verkligen sticka ut i mängden för att få ett svar. Men även på sexkontaktsajter så bör man följa riktmärkena för en bra presentation. Sedan gäller det att vara ihärdig. Kvinnor har oftast inte detta problemet utan här finns andra bekymmer.

Erotiska kontaktannonser – Att alltid tänka på

Speciellt som kvinna på en vanlig dejtingsajt så finns det alltid personer som inte bör hålla på med dejting överhuvudtaget. Och det är ingen skillnad på sex dejtingsajter, utan här bör man vara ytterligare ett snäpp försiktigare med vem man träffar. Även om chansen är liten att man stöter på otrevliga människor så finns alltid chansen. Nu kan det kanske vara känsligt för dig att berätta för någon närstående att du har hittat en sexkontakt och du skall träffa honom och be någon ha möjlighet att ”rädda” dig, men det skadar inte att vara på den säkra sidan. Läs mer om våra tips för säkerheten.

Vilka typer av sidor finns det för Vuxendejting

Även om vi endast listar sajter med generella sexkontakter finns det även ett mycket stort utbud av mer nischade sidor. Som exempel sexsidor för swingers och personer som föredrar BDSM. Sedan finns det även traditionella sidor med sexchatt där man skulle kunna hitta sin nästa sexträff på.
Ett varningens finger för gratis sidor inom denna nisch. I branschen för vuxendejt pågår enormt mycket fulspel, information du lämnar till dessa sidor säljs i väldigt många fall vidare och på så sätt generera inkomst till sajternas ägare.