Ashley Madison

Ashley Madison – Omdömen och Recensioner

  • Otrohetsdejting och sexdejting för singlar.
  • Funktioner TravelingMan för dig på resande fot
  • Ingen månadskostnad, köp krediter istället
  • Dela dina bilder med de personer du vill

Snabbfakta

Medlemmar (Sverige)
Medlemmar (Globalt)22 000 000
Kvinnor/Män
MålgruppSexdejting, Fast förhållande
Startades2001
Betyg8.5/10

Priser

1 månKrediter
3 mån
6 mån
12 mån

Funktioner (Gratis / Premium medlemsskap)

Personlighetstest:ButtonsdeleteButtonsdelete
Matchmaking:ButtonsdeleteButtonsdelete
Lägga in foto:Buttons-acceptButtons-accept
Se alla foto:ButtonsdeleteButtons-accept
Se andras profiler:Buttons-acceptButtons-accept
Se dina besökare:ButtonsdeleteButtons-accept
Skicka och läsa meddelande:ButtonsdeleteButtons-accept
Chatt/Videochat:ButtonsdeleteButtons-accept
Kontaktgaranti:ButtonsdeleteButtonsdelete
Söka kontakter:Buttons-acceptButtons-accept
Mobilapp:ButtonsdeleteButtons-accept

Ashley Madison riktar sig främst till personer som är ute efter att hitta en affär. Dock riktar man även in sig på vanliga sexkontakter där singlar också får vara med och träffa någon över en kväll. Ahley Madison startade 2001 och är idag världens största dejtingsajt för människor som vill träffa någon vid sidan om sitt vanliga förhållande. Över 22 miljoner medlemmar välden över, dock finns ingen officiell siffra över svenska medlemmar. Man finns idag i 24 länder.

Användare

Åldersgräns på 18 år, där många medlemmar söker efter gifta människor och sexkontakter.

Funktioner

Man kan göra sig ganska anonym på sidan där man via så kallade ”nycklar” bestämmer vem som skall få titta på ditt fotoalbum.

Travelingman är en funktion för dig som man och är ofta på resande fot. Du skriver in vart du skall åka, samt lite information om vad du söker efter som ålder, etnicitet, kroppstyp och språk samt skriver ett snabbmeddelande. Därefter kontaktar Ashley Madison upp till 30 kvinnor som matchar din förfrågan. Med denna funktion använder du inte lika mycket krediter som om du skulle skicka meddelande till varje person i området, samt att du snabbt kan nå ut till fler kvinnor.

Den vanliga sökfunktionen finns där du även kan välja inom vilken radie som sidan skall visa kontaktförslag. En mer avancerad sökfunktion finns där det finns mer inställningar att göra.

Du kan även spärra profiler för att undvika att få meddelande ifrån dem, eller att de skall kunna se dig i sökresultat.

Förutom ovan nämnda kan du även se alla profiler som besökt din sida.

Det skall även finnas ett affärsgarantisystem, där man kan få pengar tillbaka. Dock har vi i dagsläget ännu inte kunnat hitta någon information om detta.

Användarvänlighet och Design

Enkle sida med i dagsläget inte överdrivet med funktioner. De vanliga funktionerna finns här, sidan är enkel att navigera på och man har inga svårigheter att hitta runt som ny medlem.

Priser och Medlemskap

Ashley Madison tar inte betalt på det traditionella sättet som många dejtingsajter gör med månadsbetalning. Utan man får istället köpa krediter som man kan använda för att utföra vissa saker på sajten. Detta kan vara att skriva ett meddelande som kostar 5 krediter. Dock fortsätter du att skriva med samma person så är det gratis. Skicka virtuella gåvor för 20-50 krediter. Eller chatta med en person för mellan 30-60 krediter beroende på hur lång tid ni använder.

100 krediter kostar i dagsläget 359 kr, d.v.s 3,59 kr/styck medans 1000 krediter kostar 1819 kr, 1,82 kr/styck. Fördelen med detta för dig som användare kan vara att om du inte använder sidan på två månader så kostar detta dig inget. Utan du kan spendera pengar på sajten när det passar dig och utrymmet finns i din plånbok.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *