C-date

C-date – Omdömen och Recensioner

  • För dig som söker tillfälliga sexkontakter.
  • Kontaktgaranti!
  • Enkel och användarvänligt gränssnitt.
  • All matchning görs av sajten!

Snabbfakta

Medlemmar (Sverige)415 000
Medlemmar (Globalt)8 000 000
Kvinnor/Män48%/52%
MålgruppTillfälliga kontakter
Startades2008
Betyg9.1/10

Priser

1 mån
3 mån545 kr/m
6 mån425 kr/m
12 mån305 kr/m

Funktioner (Gratis / Premium medlemsskap)

Personlighetstest:ButtonsdeleteButtonsdelete
Matchmaking:ButtonsdeleteButtons-accept
Lägga in foto:Buttons-acceptButtons-accept
Se alla foto:ButtonsdeleteButtons-accept
Se andras profiler:ButtonsdeleteButtons-accept
Se dina besökare:ButtonsdeleteButtons-accept
Skicka och läsa meddelande:ButtonsdeleteButtons-accept
Chatt/Videochat:ButtonsdeleteButtonsdelete
Kontaktgaranti:ButtonsdeleteButtons-accept
Söka kontakter:ButtonsdeleteButtonsdelete
Mobilapp:ButtonsdeleteButtonsdelete

C-date är en dejtingsida för ”casual dejting”  vilket i princip betyder dejting utan några krav eller för att göra det lättare handlar det endast om att knyta sexkontakter. C-date startade 2008 och har idag runt om i världen ca 9 miljoner medlemmar, varav strax över 400 000 finns registrerade i Sverige. Sidan finns representerad i 35st länder vilket gör C-date till en av de största sidorna inom sexdejting.

Användare

C-date är en dejtingsajt som inte riktar sig till någon direkt målgrupp eller åldersgrupp utan dess inriktning är mot sexdejting och sexträffar mellan människor, både inom Sverige och kontakter utanför Sverige. Dock är de flesta medlemmar mellan 25-50 år.

Funktioner

Det finns en kontaktgaranti implementerad här, vilket för c-dates del betyder att om man inte har hittar någon kontakt under perioden man varit på sidan så förlängs de betalda medlemskapet.

Man använder inte sig av den traditionella sökfunktionen, man har inte någon möjlighet alls att söka på medlemmar utan det man får är dagliga kontaktförslag som är baserat på dina inställningar. De inställningar man har möjlighet att ställa in angående en framtida sexdejt är t.ex läggning, familjestatus, land, utseende samt sexuella preferenser. Man kan även välja ut 5 st bilder som bäst beskriver din erotiska typ.

Du har även möjligheten att se dina senaste besökare samt din sparade favoritkontakt lista.

Design och användarvänlighet

Sidan har ett väldigt simpelt utförande vilket är det vanliga vid denna typ av sexkontakt sidor. Det är inga krusiduller utan man kort och gott inriktar sig på att leta upp en sexpartner till den sökande. Ofta då sidorna är simpelt utförda så är de också väldigt lättnavigerade. Och för att vara ärlig så behövs inga avancerade funktioner för sidans ändamål. Människor som blir medlemmar på dejtingsajter som detta har ett mål och för det meste endast detta mål.

Säkerhet

Säkerheten mot dess medlemmar är inte direkt utpräglad. Dock så är gratismedlemskapep väldigt restrikterat vilket betyder att inga människör förutom de betalnade kunderna kan se din profiler och bilder överhuvudtaget. Vilket i sig kan ses som en säkerhet.
Man har en policy att förbjude och aktivt plocka bort falska annonser, och C-date vill ha information om dessa typer av konton. Sedan kan det även förekomma kontaktförslag som du får kontakt med som i själva verket har ett komisionellt interesse, vilket c-date också vill få bort från sitt nätverk.

Priser och Medlemskap

Priserna har du i tabellen övanför och som är nämt tidigare har sidan inte många funktioner för en person som endast är medlem. Du får kontaktförslag kontinuerligt men kan inte se profilerna eller svara med ett meddelande. Detta är dock gemensamt för i stort alla dejtingsidor, man skulle kunna kalla det ”teasers” för att få medlemmar att betala ett guldmedlemskap.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *