Cougar dating – Unga män som vill träffa äldre, mogna kvinnor

Cougar dating är för unga män som vill dejta äldre kvinnor eller dig som äldre kvinna att hitta och träffa yngre män. På dessa dejtingsidor tillåts bara äldre kvinnor att registrera sig tillsammans med män som ofta är i 20-års ålder.

Cougar dating är ett ämne som är väldigt intressant för många yngre män. En stor andel av den yngre manliga befolkningen finner mogna kvinnor så kallade cougars eller pumor mycket tilldragande och många har fantiserat någon gång under sitt liv att dejting en äldre kvinna.

CougarLife.com

  • Är en av världens största dejtingsajter för att dejta äldre kvinnor. Sidan är engelskspråkig men kvinnor ifrån Sverige och andra nordiska länder går att hitta.

Varför Cougar dating?

För de äldre kvinnorna är ofta den virila delen av unga män som lockar. Man vill ha någon med mycket energi både i och utanför sovrummet. Det kan också tänka att yngre män är mer öppen för nya förslag.

För männen i samma situation så ser man många fördelar med att träffa äldre kvinnor. Männen ser kvinnor mitt i livet intressanta av flera orsaker, men ofta är det förmodligen spänningen att vara med en mogen kvinna med mycket livserfarenhet återigen både i och utanför sovrummet. Många män vill ha erfarenheten som en äldre kvinna kan erbjuda.