Thai dating – Dejta Asiatiska och thailändska kvinnor

Här hittar du sidor som är inriktade mot att träffa thailändska kvinnor och även kvinnor ifrån andra delar av Asien. Thai dating är något som under en ganska lång tid har varit populär och det är vanligt att svenska män gifter sig med thailändska kvinnor som då ofta flyttar till Sverige. De flesta thailändska dejtingsidor

Du kommer även hitta andra asiatiska dejtingsidor som t.ex. förmedlingar för filippinska kvinnor som letar efter svenska män.

Dejtingsidor för att träffa Asiatiska kvinnor.

1. ThaiCupid

 • Chatta enkelt med thailändska tjejer på Thaicupid. Ingår i det stora nätverket som gör alla –cupid dejtingsajter. Riktar sig mot Thailändskor som vill träffa västerländska män.

2. Asian Dating

 • Är en av sajterna här som inriktar sig på alla typer av asiatiska kvinnor. Finns många tjejer online varje timme på dygnet.
 • FilipinoCupid – Massor av filippinska tjejer som är redo att träffa dig.
 • KoreanCupid – Dejtingtjänst för att träffa koreanska kvinnor.
 • Asian Friend Finder – Ytterligare en sajt som inriktar sig mot hela den asiatiska kontinenten. Ingår i ett stort nätverk vilket betyder ett stort utbud av asiatiska tjejer.
 • VietnamCupid – Om du letar efter Vietnamesiska kvinnor eller män är detta mötesplatsen du letar efter. Här finns Vietnamesiskor i massor www.vietnamcupid.com
 • Japancupid – Sidan för dig som vill träffa japanska kvinnor, utbudet av japanska dejtingsajter är idag mycket begränsat. 
 • Asian Date – Ytterligare en sajt för att hitta asiatiska tjejer. Här hittar du inte bara thailändskor och filippinskor utan också indiska och kinesiska kvinnor.
 • Thai dejting – Enda dejtingförmedlingen på denna lista som helt och hållet är på svenska. Thai dating förmedlar endast kontakter mellan thailändska kvinnor/tjejer och svenska män.
 • Farangdate – Ytterligare en dejtingtjänst för att hitta thailändskor. Farang betyder utlänning så inriktningen är för thai kvinnor att hitta västerländska män.
 • Cebuanas – 1 av 2 dejtingsidor för att dejta filippinska kvinnor på denna lista. Enligt egen utsago en hel del medlemmar på sidan.

Hitta fler populära dejtingsidor

Att tänka på vi thai dating

Ofta är de svenska språket på de sidor som har det väldigt dåligt. Översättning har gjorts med med något program så ofta är det mindre irriterande att använda sidan på svenska. Detta är med undantag för Thaidejting.se som har specialiserat sig på Sverige.

Åk inte heller till Thailand för att träffa din thailändska tjej, planera in en semester dit istället och samtidigt försök att få till lite dejter under tiden du är där. Något som skulle visa sig vara jobbigt och du åkt iväg endast av den anledningen att du skulle träffa din thailändska för att bli besviken och inte ha något mer inplanerat för din vistelse.