Populära Dejtingsidor – Dejting på nätet

Sveriges populäraste dejtingsidor i dagsläget kommer vi att lansera här. De dejtingsidor som hamnar på denna lista är de som får flest besökare ifrån vår sida. Topp 3 kommer alltid att listas plus en bubblare som är den dejtingsida som växer snabbast hos oss.

1. C-Date

 • Testa på att träffa tillfälliga kontakter och dejter.
 • Över 415 000 Svenska medlemmar som letar efter något tillfälligt.
 • Sexchatta med personen som C-date har rekommenderat dig.
 • Du får rekommendationer och behöver inte söka efter partners.

2. Match.com

 • Sveriges i särklass största nätdejtingssajt.
 • 55 personer träffar sin nästa partner varje dag på match.com.
 • Gratis personlighetstest och matchmaking till alla medlemmar.
 • Över 650 000 medlemmar att öppna kontakt med.

3. Nextlove

 • Hitta andra ensamstående och singelföräldrar.
 • Billiga medlemskap i förhållande till andra nätdejtingsidor.
 • Bra förhållande i fördelningen mellan män och kvinnor.
 • Seriösa människor som letar efter seriösa relationer.

4. Xdates.se

 • Dejtingsajt för tillfälliga kontakter och sexdejting.
 • Över 250 000 Svenska medlemmar söm söker en partner.
 • En av de mest seriösa sajter då det kommer till sexkontakter.
 • Enkel och användarvänlig sida för alla typer av medlemmar.

Kategoriserade dejtingsidor

Ryska Kvinnor – Dejta ryska tjejer via dessa sidor. Många av dejtingsidorna inriktar sig mot äktenskapsförmedling där baltiska och ryska damer får möjlighet att hitta en man från Skandinavien och övriga västvärlden. Främst är det engelskspråkiga sidor som finns men även någon sida som helt är på svenska.

Afrikanska Kvinnor – Här listas sidor som specialiserat sig på att förmedla dejting för framförallt Afrikanska kvinnor men självfallet även för svarta kvinnor och män runt om i världen. Det finns dejtingsidor som specialiserat sig på enbart en lokal marknad som t.ex. människor från ett visst land i Afrika, men även de som har gått mycket bredare

Dejting för funktionshindrade – Några dejtingsajter där funktionshindrade personer kan hitta andra människor med liknande förutsättningar och handikapp. Det finns även många funktionshindrade människor på de större allmänna dejtingtjänsterna om man skulle vilja pröva dessa istället.

Dejting för äldre – För dig som helt enkelt endast vill hitta någon i samma ålder som dig. Det finna flertalet sidor där man fokuserar på olika åldersgrupper dejting för 40+, 50+, 65+

Cougar dating – Dejta äldre kvinnor och unga män. Det är det som Cougar dating går ut på. Att träffa mogna kvinnor som yngre man är lite tabubelagt, men något som många håller på med.

Matchmaking – Här listas dejtingsidor där man har ett så kallat matchmakingsystem och personlighetstest för att bättre kunna para ihop dig med andra singlar.

Dejting för Kristna/Muslimer – Om du är troende och vill att din eventuella partner skall vara detsamma skulle det kunna passa bra att prova någon eller några av dessa sajter. Dessa är enbart för dig som antingen är Muslim eller har en kristen tro.

Dating för gifta – För dig som är redan i någon typ av förhållande finns även dejtingsajter för, så kallad otrohets dating. Så är du redan i ett förhållande och du letar efter något mer finns här några kontaktförmedlingar för dig.

Speed dating – Detta går ut på att man endast träffar en person under en eller några få minuter. Detta kan ske både på en dejtingsida eller via organiserade events som man förmedlar. Bor du i några av de större städerna så t.ex. Stockholm, Göteborg eller Malmö finns det ett bra utbud av speeddating events.

Sport/aktivitetsdejting – Är du aktiv och sportig kanske kan du hitta dejtingsidan för dig under denna kategori. Här listar vi dejtingförmedlingar där främsta fokus är aktiviteter och sport. Så hade du velat träffa någon med samma intressen för sport som dig hade dessa sajter kunnat passa dig.

Sexkontakt – Här listar vi sexkontakt sajter för dig som är ute efter mer tillfälliga sexuella kontakter. När det gäller sexkontakter finns inget brist på utbud och denna typ av dejting dra dagligen väldigt mycket besökare.

Dejting för ensamstående – För dig som förälder kan det vara skönt med en person i din närhet som vet hur föräldralivet ser ut och fungerar. Sajter helt specificerade för dig som ensamstående kan då passa dig perfekt.

Asiater/tailändskor – Dejta asiatiska och thailändska kvinnor i Sverige. Dessa dejtingsidor inriktar sig mot främst män som letar efter kvinnor ifrån Asien och Indonesien. Både för att träffas i Sverige men även på andra sidan jorden.

Högutbildade/rika/akademiker – Sedan så finns det dejtingsajter som endast är till för människor som har en bra utbildning eller har mycket pengar. På den svenska marknaden är utbudet lite svagt men ett fåtal platser finns att besöka.

Vilken är Sveriges bästa dejtingsida?

Om antalet besökare på en dejtingsida har något att göra med hur bra den dejtingtjänsten är kan man fråga sig. Dock om vissa dejtingsidor ständigt drar massor av besökare har dessa oftast något mer att erbjudan än konkurrenterna. Även om det är pengar för marknadsföring eller att man är duktiga på andra delar inom dejting så gäller det alltid att få besökarna till din sida. Har man också valt rätt inriktning på sidan så underlättar detta också med besökarantalet.

Då vi inte kan svara för alla vilken som är den bästa dejtingsidan så har vi valt att generera en lista över vilken dejtingsida som får flest besökare via oss. Med hjälp av detta kan du själv se vad som är inne just nu.