Matchmakingsidor – Hitta dejt efter personlighet

Dejtingsajter som har matchmaking och personlighetstest är relativt nytt. Detta går ut på att man gör tester och svarar på frågor angående dig själv, dina intressen, din framtid och hur du ser på olika saker.

Därefter matchas du ihop med människor som har samma intressen och värderingar som dig själv. Det man tror sig se med detta är mer lyckosamma relationer som uppkommit på dejtingsidan. Man tror också att i och med detta system försvinner mycket av spam ifrån mindre seriösa medlemmar och att du kan fokusera mer på att hitta den rätte.

De sajter som har dessa typer av tester är oftast de större mer välkända dejtingsajterna så förvänta dig inte att hitta något guldkorn här.

Sajter som erbjuder matchmaking och personlighetstest

1. Match.com

  • Sveriges och kanske världens största dejtingsajt som kör personlighetstest och matchmaking genom sitt fristående program matchafinnity. Med närmare 700 000 medlemmar på sidan finns någon för alla

2. eDarling

  • Har idag det mest seriösa och utförliga personlighetstestet. Allt för att du skall behöva leta efter en eventuell partner så kort tid som möjligt. En av Sveriges mest populära dejtingsajter.

3. Elitsinglar

  • Mycket omfattande personlighetstest samt medföljande partnerförslag. Huvudsakligen för människor med en högre utbildning som högskoleutbildning.

4. be2

  • En av världens snabbast växande matchmakingsite och med över 300 000 medlemmar i Sverige.

Läs mer om bra dejtingsidor här