Victoria Milan

Victoria Milan – Omdömen och Recensioner

  • Sveriges största dejtingsida för gifta och sambos, helt enkel människor som söker en affär!
  • Många anonymitetsfunktioner
  • Panikknapp!
  • Många små trevliga avancerade funktioner

Snabbfakta

Medlemmar (Sverige)240 000
Medlemmar (Globalt)
Kvinnor/Män
Målgrupp18+, i fast förhållande
Startades2010
Betyg8.8/10

Priser

1 mån399 kr/m
3 mån299 kr/m
6 mån219 kr/m
12 mån199 kr/m

Funktioner (Gratis / Premium medlemsskap)

Personlighetstest:ButtonsdeleteButtonsdelete
Matchmaking:ButtonsdeleteButtonsdelete
Lägga in foto:Buttons-acceptButtons-accept
Se alla foto:ButtonsdeleteButtons-accept
Se andras profiler:Buttons-acceptButtons-accept
Se dina besökare:ButtonsdeleteButtons-accept
Skicka och läsa meddelande:ButtonsdeleteButtons-accept
Chatt/Videochat:ButtonsdeleteButtons-accept
Kontaktgaranti:ButtonsdeleteButtonsdelete
Söka kontakter:Buttons-acceptButtons-accept
Mobilapp:ButtonsdeleteButtonsdelete

Victoria Milan är en dejtingsajt som endast riktar sig till personer som redan är i ett förhållande eller är gifta. Självklart kan singlar också registrera sig men målgruppen för sidan är gifta eller sambos. Det har under en längre tid varit mycket snack om otrohetsajter på olika medier runt om i Sverige och Victoria Milan var det som startade denna våg av hemsidor som kom fram, och är fortfarande idag den överlägset mest kända otrohetssidan i Sverige. Sajten är för dig som vid sidan av ditt vanliga förhållande vill hitta en flört eller rent av att ha en affär. Victoria Milan har idag ca 240 000 svenska användare men det globala antalet är en gråzon. Sidan finns representerad i ett 20-tal länder i dagsläget.

Användare

Som tidigare nämnt är användarna i regel människor som vill ha en affär. Det finns inga åldersrestriktioner förutom att man skall vara över 18 år. För allas trivsel på sidan bör man respektera allas integritet.

Funktioner

Som medlem kan man vara totalt anonym. De ansvariga vill faktiskt att man inte använder sig av en bild på ditt ansikte. Möjligheten finns även att använda deras ”blurring” verktyg för att göra ansiktsbilder suddiga, sedan väljer man helt själv vem man vill dela sina privata bilder med.

När det gäller matchning av partners så svarar man på ett antal frågor om sig själv samt vad det är man söker. Oftast är inte detta de vanliga standardfrågorna som på vanliga datingsidor utan dessa frågor är mer inriktade åt vad en person som vill ha en diskret affär skulle vilja ha reda på.

Man har möjlighet som medlem att ställa in sena sekretessinställningar. Detta kan vara allt ifrån hur synlig du skall vara i onlinelistor, om vad som skall visas på din profil, vem som kan skicka meddelande eller chatta med dig. Det finns en mängd olika inställningar för att göra dina besök så skyddade som möjligt. Det finns även en panikknapp som loggar ut dig från ditt konto och direkt skickar dig till Youtube. Detta är självklart till för om din nuvarande partner skulle smyga in på rummet. Man har även möjligheten att ställa in autoutloggning som är till för de tillfällen du glömmer stänga ner sidan eller logga ut. Då loggar sajten ut dig och skickar dig till en annan webbsida. Detta är en dejtingsida som verkligen vill göra det lätt för dig att komma undan med en relation utanför äktenskapet, vilket man lätt ser på de funktioner som finns.

Sökfunktionen är avancerad och man har möjligheten att söka på lite allt möjligt. För dig som inte är guldkund kan du inte använda de avancerade sökfunktionerna utan får nöja dig med bassökning.

Man kan även kolla vilka som har besökt dig, vilka som har flirtat med dig, du kan även ha en egen favoritlista, se de nyaste medlemmarna samt se sajtens mest populära medlemmar. Man har även en chattfunktion på sidan som medlemmarna kan använda sinsemellan för snabbare konversationer.

Användarvänlighet och Design

Även om sidan har en hel del avancerade funktioner så blir det inte grötigt på något sätt. Sidan har en professionell look och är väldigt lättnavigerad. Din första sida har ett endast ett par länkar till dina olika inställningar samt lite matchningsförslag.

Priser och Medlemskap

De vanliga funktionerna går fortfarande att använda som vanlig medlem, men återigen måste du betala för att kunna skicka meddelande och använda de mer avancerande funktionerna. I princip så är det samma på Victoria Milan som på andra dejtingsajter. Betalar du inte ett premiummedlemskap så är det omöjligt att få någon typ av kontakt med kvinnor och män.

Övrigt

Victoria Milan har ett motto som lyder ”Gör livet levande – ha en affär”. Vilket man skulle kunna äga är ganska tydligt vad de ansvariga anser om otrohet. En av nackdelarna med sajten är att många är rädda för att lämna ut för mycket information om sig själv samt ett bildbevis, vilket självfallet är förståeligt. Dock går man aktivt in för att vara på en otrohetssajt så oftast letar man förmodligen efter någon som i första hand tilltalar en utseendemässigt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *