Bli uppmärksammad på dejtingsidorna – 5 enkla steg

Jag tror att de flesta nätdejtare har varit i en position där de känner att det är ett slöseri med tid.

Du är förmodligen bekant med detta scenario – du har spenderat en livstid att sätta en ihop profil, och förmodligen har du skickat ut en massa meddelanden. Kanske har du fått några svar och kanske till och med gått på några dejter, men inget som har varit av något värde. I det läget kan det vara alltför lätt att ge upp – det kan kännas som att du helt enkelt inte vet hur man ska bli uppmärksammad.

Men om du för närvarande går igenom något liknande ovan scenario, hoppas jag att du inte ger upp. Varför? Eftersom nätdejting är ett fantastiskt sätt att träffa nya människor, och i slutändan, din framtida långsiktig partner. Det är bara en fråga om att bli uppmärksammad. Mer specifikt handlar det om att bli uppmärksammad av rätt personer.

Med ovanstående i åtanke, har jag nedan skrivit ihop vad jag anser vara de 5 viktigaste stegen för att få uppmärksamhet på en dejtingsajt

Steg 1: Få till grunderna riktigt

Kanske är din profil redan bra, eller kanske det finns mer som du kan göra för att förbättra dina chanser att få uppmärksamhet.

Jag talar om de mest grundläggande saker – ditt användarnamn, rubrik, info och foton. Du skulle bli förvånad över vad du kanske inte har utformat på ett bra sätt.

Steg 2: Var dig själv

Eller uttryckt på ett annat sätt, försök inte vara någon du inte är. Inte bara kommer din profil på något sätt verka lite udda (för att du inte skriver med din normala ”röst” ), kommer ditt sanna jag snart upp till ytan ändå, så varför kämpa?

Tänk på detta – en din perfekta match kommer att gilla dig trots dina svagheter. Samtidigt som jag inte säger att du ska avslöja din förkärlek för tillfälliga maggaser på den första dejten, ska du inte vara rädd för att vara dig själv i din profil.

Steg 3: ljug inte

Det är alltför lätt att försköna viktiga egenskaper när du fyller i din dejting profil. Till exempel har min syster nyligen skilt sig och har börjat med nätdejting. Vi kom över hennes ex-makes profil, där han påstod sig ha ” normal kroppsbyggnad ” och även tränar 5 gånger per vecka. Inget av dessa påståenden är i närheten att vara sanna, och de kommer definitivt inte att tjäna honom väl när han träffar människor som har byggt upp en bild av hur han är och ser ut.

Det finns i slutändan inget att vinna på att ljuga eller försköna historier på dejtingsajter, så gör dig själv en tjänst och ljug inte.

Steg 4: Veta vad du vill och vara specifik om det

Här är det saken med att bli uppmärksammad – du vill inte locka massorna. Du vill inte ha en stor hord av män eller kvinnor som knackar sönder din virtuella dörr i ett försök att nå ut till dig. Du vill attrahera rätt personer.

Det bästa sättet att göra det är att först vara dig själv, som jag redan nämnt, men också att vara specifik om vad du vill ha. Det kan tyckas att du begränsar dig själv, men det är hela poängen. Du vill ha den handfull människor som verkligen är intresserad av dig och har samma uppfattningar och finner dig intressant.

Jag menar inte att du ska verka överlägsen eller komma ut som krävande, men det är inget fel med att vara tydlig med vad du vill.

Steg 5: Lista dina drömmar, inte dina intressen

Du letar efter ett förhållande, eller hur? Då vill du ha någon som delar några av dina drömmar åtminstone när det gäller framtiden. Visst – att man delar intresset är bra – kanske ”connectar” ni för att ni båda tycker om att springa. Men hur är det med någon som delar din dröm om att en dag springa genom hela Sverige?

Att dela den typen av drömmen säger en hel del om din personlighet och skapar möjlighet för din profil för att verkligen ringa en klocka hos någon. Så var inte rädd för att avslöja vad du vill ha ut av livet i din profil.

Var inte bara en vanlig löpare. Var någon spännande.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *