Dejta ryska kvinnor i Sverige

Ryska dejtingsidor där ryska kvinnor söker svenska män finns det gott om. Även dejtingsidor med ukrainska kvinnor och dejtingagenturer ifrån andra östeuropeiska länder ökar stadigt. Dessa sidor är riktade till män som vill träffa ryska kvinnor.

Att hitta seriösa tjänster att dejta ryska kvinnor och eventuellt hitta en rysk fru kan vara svårt då det finns massor av oseriösa äktenskapsförmedlingar och agenturer ifrån Östeuropa. Enklast är att använda några av de stora internationella dejtingsidorna som specialiserat sig på den östeuropeiska och baltiska marknaden.

Läs om fler nischade dejtingsidor.

Dejtingsidor som förmedlar ryska kontakter

1. Ukraine Date

  • Enbart för att träffa ukrainska tjejer. Fokusen är inte på den Ukrainska marknaden utan att ukrainska kvinnor skall kunna träffa män ifrån andra delar av världen.

2. Bridesandlovers

  • Är den största ryska dejtingsidan med massor av nya ryska tjejer som blir medlemmar varje dag. Som namnet antyder är fokus att hitta makar till ryskor.

3. RBrides

  • Äktenskapsförmedling för att träffa Ryskor och kvinnor från Ukraina som är redo att träffa en skandinavisk man för en framtid tillsammans.

4. Anastasia Date

  • Jättesajt med massor av baltiska kvinnor och ryska damer som främst söker västerländska och skandiska män att dejta. Först och främst en kontaktförmedling för att hjälpa baltiska tjejer att hitta partners ute i Europa och övriga världen.

Ryska kvinnor – att tänka på

Som med all typ av dejting när man letar partners utomlands så bör man vara lite försiktig vad man ger sig in på. Nöj dig inte med lite mejlkontakt innan du och din ryska kvinna träffas, försök få till lite mer. Som t.ex videosamtal, telefonsamtal eller liknande. Båda dessa alternativen hjälper dig även att få reda på hur er kommunikation kommer att se ut. Många ryskor pratar dålig engelska och detta kanske man bör ta en fundering på.

För bådas skull behöver man fråga sig själv vad det är man är ute efter. Ett dåligt motiv att ta en ryska till Sverige är av anledningen ge dem ett bättre liv. Detta är väldigt sällan fallet och förmodligen skadar det kvinnan mer än det hjälper. Försök jämföra era förväntningar på en relation och utgå ifrån dessa.