Otrohetssajter – Dating för gifta och sambos

Dating för gifta eller otrohets dating som det också kallas är något som slagit igenom de senaste åren. Dessa dejtingsidors koncept är att personer som redan är i ett förhållande skall kunna träffa någon vid sidan om det redan befintliga förhållandet. Många som söker sig till otrohetssajter är kanske missnöjda med relationen man befinner sig i, eller vill endast ha en diskret affär.

Datingsidor för gifta

1. Ashley Madison

  • Världens största dejtingsida för otrogna. Enligt sidan så har man 24 miljoner medlemmar som söker en affär. Här spelar man verkligen på tanken att ha ett förhållande vid sidan om sitt äktenskap.

2. Viktoria Milan

  • En av Sveriges största otrohetssajter, om inte den största, där konceptet går ut på att hitta andra människor som redan är i ett förhållande. Man erbjuds en mängd alternativ för att kunna vara så diskret som möjligt. Det märks också tydligt att det finns en hel del singlar på Victoria Milan som letar efter gifta människor.
  • Nostringsattached – otrohessajt med 3,5 miljoner medlemmar välden över. Man erbjuds många alternativ för att hitta en diskret affär på tjänsten.
  • CasualClub – Är inte specifik för otrohets dating men största andelen medlemmar har någon typ av förhållande idag. CasualClub har även en typ av matchmaking.

Dating för gifta – Hur fungerar otrohetssajter?

För att man skall kunna vara så anonym och diskret som möjligt på dessa datingsidor för gifta så har de flesta av ovan sidor funktioner som skall underlätta för dig. Panikknappar, enkel redigering av bilder för att dölja vem du är. På vissa otrohetssajter så kan man även hålla sin profil helt anonym för att sedan ge speciellt utvalda personer en ”nyckel” som låser upp din profil.

Det som många ser som problemet med denna typ av sajter är dock fortfarande anonymiteten, det är inte många profiler som har någon bild på sig alls och detta är vad många letar efter vi internetdejting.