Bäst nätdejting i Sverige 2024

Då nätdejting hela tiden ändras och nya dejtingtjänster kommer till webben samtidigt som gamla uppdateras med ny design och nya funktioner anser vi att det är bra att försöka hålla sig uppdaterad vilka sajter som funkar bra just för tillfället. På grund av detta listar vi här de nätdejtingsajter som vi tror kommer att lyckas bäst i Sverige 2024.

1. FirstDate

 • Många yngre medlemmar som letar efter någon.
 • Många träffar någon a dejta med på Firstdate.
 • En ny medlem var 30 sekund
 • En av nordens populäraste och  största nätdejtingsidor.

2. Match.com

 • Sveriges i särklass största nätdejtingssajt.
 • 55 personer träffar sin nästa partner varje dag på match.com.
 • Gratis personlighetstest och matchmaking till alla medlemmar.
 • Över 650 000 medlemmar med nätdejting som syfte.

3. be2

 • För den som söker seriösa relationer och kontakter.
 • 18 000 000 medlemmar världen över varav 400 ooo i Sverige.
 • Matchmaking, personlighets och partnerförslag för den kräsne.
 • Många medlemmar över 35 år.

4. eDarling

 • Den av alla dejtingsajter som växer snabbast just nu.
 • Profiler blir granskade manuellt för högsta seriositet – kontaktgaranti erbjuds.
 • Vetenskapligt och omfattande personlighetstest.
 • Stor del av högutbildade singlar med inkomster över medel.

Vad är det för skillnad på nätdejting 2024.

I stort sett är det ingen större skillnad. De dejtingsajter som har varit bra tidigare år är fortfarande flaggskeppen på den svenska marknaden. Dock så kan de ske en del förändringar som gör att vissa sidor kommer att öka kraftigare än andra och det är detta som vi vill hålla koll på här. Nätdejting har de senaste åren stagnerat för varje år som har gått. Dock verkar det som början av 2024 är ett nytt startskott för många dejtingsidor.

Firstdate – Här har man börjat försöka öka medlemskapen med kraftig marknadsföring både via tv och annan media. Man har även det mest ekonomiska betalmedlemskapet där man kan testa på med alla funktioner för 19 kr.Vilket har gjort detta till en portal för många nya användare som till en början endast vill testa på nätdejting. Man bör dock vara försiktig med Firstdate användarvillkor då man har en uppsägningstid som fungerar på ett sätt att många användare har dåliga erfarenheter av detta. Så innan man betalar för något på Firstdate skall man läsa igenom villkoren och göra sig förstådd med dem. Om man bortser från detta så tror vi att firstdate kommer att ta marknadsandelar som dejtingsida 2024.

Match.com – En av världens största dejtingsajter och om man tar en titt på början av året så kommer 2024 att stärka positionen på nätdejting marknaden. Man kör kontinuerlig marknadsföring på sajten, den fungerar bra, supporten är bra. Detta är helt enkelt en av de bästa sidorna för att hitta kärleken på nätet.

be2 – En mer okänd dejtingcommunity på den svenska marknaden, men har ett stort antal medlemmar runt om i världen. Man har lite olika personlighetstester för att matcha ihop dig med människor men överlag är sajten mycket simpelt utformad.

E-darling – Är en av de sajter som har tappat en hel del det senaste året. Vad detta beror på är svårt att spekulera i men att marknadsföra sig är alltid viktigt. Annars är e-darling en rätt så trevlig nätdejtingsajt men även här så bör man gå igenom de villkor som finns.

Tips för dejting på nätet?

För att lyckas krävs det en hel del energi. Det kan vara ganska krävande att hitta kärleken på en dejtingsida. Man kommer att få lägga ner tid på bilder, presentationer och annat som kan spela en större roll för att lyckas med nätdejting. Vi har en hel del nyttig information här på dejting-sajter.com som du bör ta del av innan en profil skapas.

Hur fungerar nätdejting

Att dejta på nätet är en ganska simpel process. Först och främst måste man hitta en dejtingsida som man tror skulle passa in på just dig, det är detta vi försöker hjälpa med här.

Det första man gör är att skapa en gratisprofil på sidan du har valt ut. För att göra detta går du bara till sidan och dessa brukar visa väldigt tydligt hur du skall börja. Du behöver aldrig betala något omgående på några av de sidor som vi rekommenderar.

Du skriver en presentation och börjar med att lägga upp någon eller några bilder. Av de sidor vi rekommenderar så är det endast Firstdate som inte använder sig av någon typ av personlighetstest eller matchmaking vilket gör registreringsprocessen mycket kortare. Match.com har även ett personlighetstest men detta är inget som är obligatoriskt men dock rekommenderad. Dessa tester är till för att kunna matcha ihop dig med andra människor och hitta människor som har samma uppfattning, värderingar och intresse som dig själv.

När din profil är klar kommer du kunna använda de flesta funktioner på dejtingsidan för att testa men dock inte den viktigaste delen vilket är att kunna kommunicera med andra medlemmar på sajten. För att kunna göra detta behöver man ett så kalla guld eller premiummedlemskap. Du kan fortfarande utan att betala söka efter andra personer och kolla in deras profiler innan du bestämmer om nätdejting är något för dig!