Lyckas med din dejting

Som med allting annat så krävs det vissa grundförutsättningar för att lyckas på dejtingsajterna. Det handlar inte på något vis om utseende eller andra ytliga kvalifikationer utan det här med ett framgångsrikt dejtande har sin stora grundläggande punkt på helt andra, betydligt djupare nivåer.

Det viktigaste för att lyckas med dejting är att ha lite koll på de grundläggande sociala färdigheterna.
Det kan naturligtvis låta en smula suspekt men det handlar om förmågan att möta andra människor. Att kunna prata med någon som man är uppriktigt intresserad av och samtidigt passa på att presentera sig själv på ett trevligt sätt.
För att lyckas med detta behöver du bara vara intresserad av den andra personens historia och hans/hennes tankar. Ställ frågor, var intresserad, fundera och gör kopplingar till något du själv har varit med om.

Det handlar inte om att du ska vara någon annan utan bjud på det bästa av dig själv och var uppriktigt intresserad av den andra parten. Men för allt i världen; Var dig själv!
Att verkligen anstränga sig för att bli intressant, rolig eller vad det nu kan vara märks med en gång.  Då försöker du helt enkelt för mycket vilket resulterar i att du bara pratar om dig själv och målet med att få den andra personen att känna sig viktig går med det i stöpet.

Anledningen till att du vill ställa frågor och bjuda lite på dig själv är att få människor i din närhet att känna sig väl till mods i ditt sällskap.
Man kan ställa frågor om precis allt! Genom att fråga, visa intresse och vara lyhörd låter du personen för din ömma låga veta att han/hon är viktig för dig.

Att vara blyg är inget hinder, det gäller bara att öva lite. Man kan passa på att öva lite överallt om man känner sig lite blyg och osäker. I matkön, på banken eller på promenaden. Det är bara att öva på att ta kontakt. Komplimentera folk för något snyggt klädesplagg, diskutera väder, tågtidtabeller eller vad som nu kan passa beroende på situationen. Majoriteten av alla människor som man kontaktar, frågar något eller ger en komplimang till upplever kontakten som positiv. Människor vill bli sedda och hörda, så varför inte se och lyssna? Det hela bygger på något som kallas för social respons och det är ingenting som vi kan kontrollera, när någon tar kontakt responderar vi, så är det bara. Är det sen så att vi responderar – svarar för att den andra personer verkligen visar att det vi säger har betydelse, ja då vill vi naturligtvis fortsätta att prata med han eller henne.

Dessutom så har man en gigantiskt fördel när man dejtar på en internetsajt.
Även om man känner sig lite blyg, rodnar och behöver lite tid för att formulera sina tankar så är det inget som syns i brevet, i flörten eller leendet som du skickar. Dejtingsajterna är ett ypperligt forum för att lära känna andra människor och skapa en samtalsgrund som är lätt att jobba vidare med när man sen möts på en riktig dejt.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *