Hitta din nästa partner online

Målet med internetdejting är naturligtvis att hitta en långvarigt och kärleksfullt relation.  Det svåra med att hitta en givande kärlekspartner är, bortsett från att hitta rätt,  att övervinna sina rädslor, hålla motivationen på topp och undvika sina tidigare misstag.

Drömmen om den stora sanna kärleken finns hos oss alla. Oberoende vår ekonomiska status, vår utbildningsnivå eller vilken kultur vi är uppväxt i så har vi alla samma innerliga önskning om att älska, bli älskad och känna lycka.

Utöver det kan man naturligtvis önska sig ofantliga rikedomar, en egen yacht och en rosa ponny eller något annat som man sedan länge gått och drömt om. Listan kan göras hur lång som helst på saker som vi vill ha, saker som vi drömmer om men kontentan av alla dessa önskningar leder till sist bara i en springande punkt. Ovanstående önskningar och drömmar fyller nästan bara ett behov, nämligen behovet av att känna sig mer älskad, åtrådd eller kanske rent av avundsvärd.

Om vi nu utgår ifrån att kärlek och förälskelse tillhör ett av våra mest fundamentala behov efter våra mer fysiologiska behov, som först och främst måste fyllas, hur kan det då komma sig att det ibland är så  svårt att hitta den sanna kärleken?

Jag förmodar att vi alla har mer eller mindre lyckade relationer med oss i bagaget. De mer lyckade relationerna kan vi tänka tillbaka på med värme och de mindre bra har kanske fört med sig både smärta och sorg.
Och det är så det ska vara. Glädje och hopp ska varvas med sorg och svårigheter, det är så  man utvecklas, kommer till nya insikter och nya sanningar. Det är när vi utvecklas och tar ett steg framåt som vi lär oss om oss själva.
Det är först när du verkligen känner dig själv som du kan hitta modet att älska dig själv.
När du väl börjar fokusera på dig och vad du behöver för att må bra det är då den stora sanna kärleken kommer att slå emot dig som en jättevåg.

Den sanna relation bygger på ömsesidig kärlek och trohet, men även gemensamma drömmar och värderingar och, inte att förglömma, inre kvaliteter.
Ett sätt att möta dessa olika primära egenskaper är att prova en renodlad matchmaking sida. Ett av de dyrare alternativen med internetdejting men tack vare sommarens erbjudande ett alternativ i klass med de vanliga dejtingsidorna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *