Dejtingsidor för ensamstående och singelföräldrar

Dejtingsajter som helt riktar in sig på skilda, ensamstående singelföräldrar kan underlätta nätdejtingen för dig som småbarnsförälder speciellt. Personer på dessa sidor vet hur livet kan se ut med små barn. Mycket får helt enkelt gå i andra hand. Då kan det vara skönt att umgås med personer i samma sits, som vet och förstår vad det innebär att ha barn.

En annan fördel med att endast träffa andra personer med barn är att man kanske är i samma del av livet och har samma framtidsvisioner.

Många singelföräldrar har även råkat ut för att så fort man nämner att man har barn, slutar personen i fråga att svara och skicka meddelande tillbaka. Detta är också en anledning till att testa på en av sajterna nedan. Det finns även barnlösa singlar på dessa sajter, dessa har dock accepterat att människorna här inne är föräldrar och kanske rent av bara vill träffa någon med barn.

Dejting på nätet för ensamstående och singelföräldrar

1. Match.com

  • match.com är ingen dejtingsajt för singelföräldrar i sig. Användarantalet är enormt och här kommer du hitta en stor del ensamstående föräldrar som letar efter en ny livspartner.

2. NextLove

  • Fokuserar helt och hållet på singelföräldrar och skilda. Mycket seriös sida med bra uppdelning mellan män och kvinnor. Är du förälder och funderar på att börja träffa nya människor igen är nextlove helt klart det första och bästa valet. Har du dock inga preferenser att hitta någon med barn sedan tidigare finna andra fullt godkända alternativ.

Läs mer om andra dejtingsidor här