Kärleksöverraskningar – Få kärleken att bestå

Att få en riktig kärleksöverraskning av sin partner är något som alla uppskattar. Tänk vilken drömdejt att få en kärlekspresent eller att din partner planerar en romantisk kärleksupplevelse eller aktivitet för bara er två. Kanske du själv vill planera något riktigt romantiskt för dig och din älskade. Här hittar du lite tips:

Blommor

Framförallt tjejer tycker väldigt mycket om att få blommor. Rosor är det som många förknippar med kärlek och romantik. Köp ett stort fång av rosor, eller några andra blommor som du vet att din partner tycker mycket om. Skriv ett gulligt och kärleksfullt kort, gärna en dikt eller låttext som du tycker passar in. Skicka sedan iväg blommorna med bud till din älsklings jobb eller hem till henne.

Presenter

Att få en kärlekspresent utan att man fyller år, har namnsdag eller att det är alla hjärtans dag är alltid roligt. Det spelar inte så stor roll vad man får så länge presenten är genomtänkt. Smycken uppskattar många tjejer, eller en god parfym. Men det kan räcka med att köpa med sig din partners favoritchoklad hem från affären, eller nya numret av favorittidningen. Vardagliga små presenter som inte behöver kosta mycket. Extra roligt är det att få något som man har önskat sig. Om din flickvän eller pojkvän berättar i föregående om något som han eller hon gärna vill ha så lägg det på minnet. Det blir roligt att köpa det och ge bort som en kärleksöverraskning lite senare.

Aktiviteter

I vardagens stress och press glömmer man så lätt bort det här med kärlek och romantik. Man jobbar, pluggar, hämtar och lämnar på dagis, tvättar, städar och jäktar. Man hinner inte alltid prata med varandra och när man väl gör det så handlar det om praktiska saker. Den enda gång man har hudkontakt är när man ger varandra en hejdå-puss på väg till jobbet eller en godnattkram innan man släcker lampan.

Den ultimata kärleksöverraskningen är då att ge bort en kärleksaktivitet till din partner.

Boka barnvakt utan att han vet om det och planera för en romantisk kväll tillsammans. Åk iväg till en strand och ha picknick. Titta på solnedgången tillsammans. Se till att ha tid för prat och mys. Åk på spa. Låt era stressade kroppar få njuta av massage, spabehandlingar och varandra. Ha roligt, var lite barnsliga för en stund. Gör ett besök på paintboll-banan, spela laserdome, kör gokart eller bowla. Eller varför inte njuta av en spännande upplevelse, något man kanske bara gör en gång i livet, som att hoppa bungyjump, klättra i berg eller forsränna.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *